caixa popular

Qui coneix a l'inquilí de la banqueta?

Segons les informacions que circulen, El València ja està negociant amb Marcelino

Qui coneix a l'inquilí de la banqueta?

A Singapur es va decidir el nom del pròxim inquilí de la banqueta de Mestalla. Els dirigents del club, Mateo Alemany i José Ramón Alexanko, es van reunir la passada setmana amb Peter Lim per a esclarir el futur del València Cf. No solament es va tractar el fitxatge del nou entrenador sinó que l’entrada i l’eixida de jugadors va ser un dels temes sobre la taula. En el fons un objectiu clar, complir amb la fair play financer.

Sembla ser, encara que la veritat és que possiblement tan sols sàpien la veritat els implicats en el cim de Singapur, Marcelino podria ser el pròxim tècnic blanquinegre. Varis són els motius, el primer d’ells és que ja es temptege a l’entrenador asturià en el mes de desembre quan Prandelli deixe el càrrec, a més que compta amb el beneplàcit de l’afició ché. A més, segons ha comentat el seu agent, Eugenio Botes, en diversos mitjans de comunicació, el conjunt de Mestalla li hauria preguntat per la disponibilitat de Marcelino per a entrenar la campanya següent i per la seua situació.

No obstant això, i fins que els màxims dirigents del club ho confirmen (i quasi segur no serà fins a final de temporada), En la llista de futuribles segueixen estant Setien, de qui es deia que estava ben posicionat tan sols fa una setmana i poc, Paco Jemez, Rober Prosineski, Gerizzo o Xavi Gracia… com sempre en estos casos: senyors facen les seues apostes.feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =

oceanografic aniversario
mas mislata