Què desitgen els valencians per al 2017?

Aconseguir una ocupació i apostar pels hàbits saludables són els propòsits més demandats per a aquest nou any

Foto: Andres Nieto Porras

Què desitgen els valencians per al 2017?
02/01/2017 -

Fa tan sols dies des que vam donar la benvinguda al nou any. I com és habitual, molts són els propòsits que ens plantegem complir durant aquest 2017, però també els desitjos que demanem per a poder gaudir plenament de l’any que acaba de començar.

D’acord amb les dades del V Baròmetre Cofidis de la Il·lusió, trobar una ocupació, portar uns hàbits de vida saludables, conéixer gent nova o formar-se són alguns dels projectes que la majoria dels valencians volen engegar per al nou any.

Si ho separem per categories, el rànquing es quedaria de la següent manera: En l’àrea Formativa-Laboral destacaria trobar una ocupació, seguit d’aprendre un idioma. En tercer lloc, trobem la il·lusió d’aconseguir una ocupació que ens agrade. I és que, igual que succeeix a escala nacional, la il·lusió pels projectes laborals han guanyat pes en 2017.

En l’àrea personal, s’observa un augment de la preocupació per portar una vida sana. Per açò, cuidar l’alimentació i realitzar esport constant són els principals desitjos dels valencians. Així mateix, en el sector material, realitzar un viatge s’alça amb la primera posició.

Finalment, en l’apartat afectiu-familiar, es posiciona en primer lloc el propòsit de passar més temps amb la família i amics, seguit de conéixer gent nova. I és que les relacions socials són vitals per als ciutadans de la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, un 10% dels enquestats, es planteja realitzar accions solidàries.

D’altra banda, també hi ha projectes que, malgrat no ser els més desitjats globalment, sí que són molt il·lusionants per a diferents segments de la població. D’aquesta manera, comprar un cotxe és un altre propòsit que il·lusiona als valencians d’entre 35 i 54 anys.

No obstant això, els majors de 55 anys se centren més a millorar la salut i realitzar accions que ajuden als seus fills o néts. Per la seua banda, els joves d’entre 15 i 24 anys estan més centrats a aprendre o millorar un idioma.

Molts propòsits per al 2017, que els valencians intentaran posar tot de la seua part per a poder complir els seus desitjos. I és que la Comunitat Valenciana ha augmentat un punt el seu índex d’il·lusió, superant la mitjana nacional, i situant a la nostra comunitat en la sisena posició del rànquing de comunitats autònomes més il·lusionades d’Espanya.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra