València Extra

Puig situa com una prioritat per al Consell que els èxits econòmics a la Comunitat es traduïsquen en millores laborals per a la ciutadania

Puig situa com una prioritat per al Consell que els èxits econòmics a la Comunitat es traduïsquen en millores laborals per a la ciutadania
27 setembre
07:07 2016

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha situat com una prioritat per al Consell que la millora econòmica experimentada a la Comunitat Valenciana amb el nou Govern es traduïsca també en millores per al conjunt dels treballadors i treballadores.

Així s’ha expressat durant l’obertura del curs ‘Finançament autonòmic i diàleg social’, organitzat per l’escola sindical d’UGT-PV, un acte en el qual també han participat el secretari general d’UGT, José María Álvarez, i el seu homòleg a la Comunitat Valenciana, Ismael Sáez.

Durant la seua intervenció, el cap del Consell ha subratllat que aquest Govern ha demostrat que és “molt millor gestor que la dreta”. Puig ha reflexionat també sobre la situació política a Espanya i l’actual Executiu, del que ha assegurat que “està en funcions per al que vulgues”.

En aquest sentit, ha recordat el paper fonamental de les Comunitats Autònomes: “Ha passat un any sense govern, però els serveis públics fonamentals que presten les Comunitats Autònomes i l’arquitectura institucional han continuat funcionant, malgrat la deslleialtat institucional del Govern d’Espanya”.

Així mateix, Puig ha defensat el paper del sindicalisme com un element “essencial” per a la democràcia. “Sense un sindicalisme fort, la democràcia manca d’elements de compensació suficients perquè puguem parlar de democràcia com a tal”, ha assegurat.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

Anunciate en Valencia Extra
Colabora con Valencia Extra

Notícies destacades

No hi ha notícies

Aplicacion movil
Espectaculo Teatro Flumen