Puig lloa la capacitat de les empreses valencianes per a impulsar el creixement de l'economia en l'àmbit nacional

Puig lloa la capacitat de les empreses valencianes per a impulsar el creixement de l'economia en l'àmbit nacional

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit al lliurament de premis de la Nit de l’Economia Valenciana, on ha lloat la capacitat de les empreses valencianes per a superar els moments de crisis i contribuir al creixement de l’economia en l’àmbit nacional.

El cap del Consell ha assegurat que tant les empreses premiades -Aigua mineral Sant Benedetto, Modular Logística Valenciana, Sesderma, Organitzatius SLU S2 i SPB- com totes aquelles que conformen el teixit empresarial valencià “són les principals impulsores que hui a la Comunitat Valenciana estiguem millor que fa un any”.

Puig ha destacat la millora de les xifres macroeconòmiques i la potència de la Comunitat Valenciana, unes dades “moderadament optimistes” però “que conviden a treballar amb més força i sense triomfalismes”. “Per a desenvolupar totes les potencialitats d’aquesta terra, hem d’avançar també en un canvi de política econòmica tan europea com a espanyola”, ha declarat

D’altra banda, el President ha subratllat la necessitat d’apostar pel progrés tecnològic “perquè la productivitat de l’economia espanyola, i també valenciana, es troba en nivells allunyats dels països amb els quals competim i, a més productivitat, més ocupació i millors salaris”.

“Per a aconseguir eixa transformació estem desenvolupant una estratègia que incidisca sobre els grans determinants de la productivitat: la millora del capital humà, tecnològic i físic”, ha indicat el Puig, que ha recordat que, per a açò, és necessari no solament un canvi del model productiu, sinó també del model de finançament autonòmic.

No obstant això, el cap del Consell ha reiterat la seua confiança a la Comunitat Valenciana i ha assegurat que aquesta compta amb “talent suficient” per a aconseguir superar-los. “Els valencians ens estem rebel·lant davant la injustícia però des de la solidesa del treball ben fet”, ha puntualitzat.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =