40 anys fent valors Caixa popular

Puig felicita al president de Colòmbia per l’acord de pau i destaca que es tracta d’una ‘oportunitat històrica’ per a la reconciliació

Puig felicita al president de Colòmbia per l’acord de pau i destaca que es tracta d’una ‘oportunitat històrica’ per a la reconciliació
30/08/2016 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha transmés al president de Colòmbia, Juan Manuel Santos, la seua satisfacció per l’acord de pau segellat a l’Havana que posa fi a més de mig segle de guerra.

Ximo Puig ha assenyalat que es tracta “d’una oportunitat històrica i única per a la pau a Colòmbia, que arriba després d’una llarga i complexa negociació”, i ha expressat, així mateix, el seu reconeixement “pel gran esforç realitzat i la persistent voluntat política”.

“Sens dubte -ha assenyalat el President- queden molts reptes al davant per a fer realitat els acords, consolidar la pau i impulsar una reconciliació justa”.

El cap del Consell ha felicitat a l’àmplia col·lectivitat colombiana resident a la Comunitat Valenciana per aquest acord i ha afegit que correspon ara als ciutadans i ciutadanes del país sud-americà “decidir el seu propi futur en el plebiscit convocat per al 2 d’octubre”.

En aquesta línia, Puig ha incidit que la Generalitat facilitarà la participació dels colombians residents en territori valencià en la consulta.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra