Puig destaca la importància de conscienciar a la ciutadania sobre la cura del medi ambient per a impedir l’avanç del canvi climàtic

El President ha assenyalat que l’educació mediambiental és la base per a forjar “ciutadans responsables”

GVA

Puig destaca la importància de conscienciar a la ciutadania sobre la cura del medi ambient per a impedir l’avanç del canvi climàtic
29/01/2017 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la importància de conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de la cura del medi ambient per a impedir l’avanç del canvi climàtic.

Puig ha realitzat estes declaracions a Castelló després de visitar, al costat de la consellera d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, les instal·lacions de l’empresa Facsa, dedicada a la gestió dels serveis relacionats amb el cicle integral de l’aigua.

“Un dels grans reptes de la globalització és el canvi climàtic”, ha assegurat Puig, que ha incidit en la necessària col·laboració dels sectors públic i privat per a “afavorir l’aprenentatge, la corresponsabilitzacions i la conscienciació dels joves ciutadans i ciutadanes”.

En este sentit, el cap del Consell ha felicitat a Facsa pel seu projecte divulgatiu i educatiu ‘El curs de l’aigua’, destinat a escolars d’entre 6 i 9 anys. Segons ha subratllat Puig, l’educació ha de ser la base per a forjar “ciutadans responsables”.

tags

gestion de talento

Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + seventeen =

toalletes
neteja viaria
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
bon nadal rafelbunyol