caixa popular

Puig destaca el valor de la romeria de la Santa Faz com a espai de convivència i de 'renaixement' de la Comunitat Valenciana

Puig destaca el valor de la romeria de la Santa Faz com a espai de convivència i de 'renaixement' de la Comunitat Valenciana
27/04/2017 -

– El President afirma que la romeria és una de les millors representacions de les arrels i la identitat del poble alacantí

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat el valor que tenen les festes com la romeria de la Santa Faz d’Alacant com a espai de convivència i ha expressat la seua voluntat de que contribueixen al “renaixement” de la Comunitat Valenciana pel qual treball el Govern valencià.

“Hui és un dia d’alegria, de conviència i de germandat”, ha declarat el President, qui ha assegurat que aquesta tradició és una de les millors representacions de les arrels i la identitat del poble alacantí.

El President del Consell ha participat en la romeria acompanyat també pel conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz.

Puig ha valorat l’alta participació dels alacantins i alacantines en la romeria, a pesar de la plutja. “Tot el món savia que hi havia unes condicions meteorològiques molt roïnes, però això no els ha impedit vindre i demostrar que la pelegrinació a la Santa Faz és una arrel fonamental de la ciutat d’Alacant”, ha manifestat.

En aquest sentit, ha recordat que, històricament, les romeries es celebraven amb l’objectiu d’invocar a la plutja, pel què les precipitacions registrades durant aquesta jornada han de ser sempre “benvingudes”, ha indicat.

tags

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata