Puig avança que es proposarà “un major avanç en el camí del tren fins a Dénia” en els Pressupostos de la Generalitat de 2017

Puig avança que es proposarà “un major avanç en el camí del tren fins a Dénia” en els Pressupostos de la Generalitat de 2017
20/07/2016 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha avançat que la Generalitat proposarà “un major avanç en el camí del tren fins a Dénia” en els Pressupostos de la Generalitat de 2017, durant la inauguració de la millora i modernització del tram Altea-Calp de la línia 9 del Tram d’Alacant.

El cap del Consell ha afirmat que aquesta actuació en el tram Altea-Calp, en la qual s’han invertit al voltant de 9 milions d’euros, i la licitació d’una nova actuació en la zona, valorada en 4 milions, demostren “el compromís de la Generalitat amb les comarques de la Marina Alta i la Marina Baixa”.

En paral·lel a aquests projectes, el President ha insistit que el Consell continuarà defensant “públicament i amb tota la contundència” que el pròxim Govern d’Espanya assumisca la reivindicació del Tren de la Costa. Puig ha assegurat que aquesta infraestructura “té una gran rendibilitat econòmica i social” i que, per tant, reclamar-la “no és un capritx”.

D’altra banda, Ximo Puig ha insistit en la necessitat de continuar reclamant un “finançament just” per a la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, “es podrien executar moltes més obres com la inaugurada i els ciutadans tindrien les prestacions socials, l’educació i la sanitat que es mereixen”, ha afirmat.

Amb aquest objectiu, el cap del Consell ha exposat la necessitat de “treballar al costat de tots els ciutadans de la Comunitat i des d’una aliança ferma amb els ajuntaments”. “Hem d’aconseguir una millora del finançament, implementant la conscienciació en tota la societat valenciana i exigint al Govern d’Espanya un canvi de posició perquè assumisca la nostra reivindicació”, ha assegurat.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra