Alfafar engega un projecte per a fomentar la ocupació entre la joventut

Es desenvoluparà entre el mes de febrer i juny del 2017 i estarà compost per tallers i activitats per a diferents perfils

Ajuntament d'Alfafar

Alfafar engega un projecte per a fomentar la ocupació entre la joventut
30/01/2017 -

Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar, es realitzarà el “Projecte Llançadora d’Ocupació Juvenil” que té com a fi promoure i millorar l’ocupació de les i els joves d’Alfafar, d’entre 16 i 35 anys.

Des de l’Espai Jove se seleccionaran diversos grups amb diferents perfils, sobre els quals s’aplicaran una sèrie de tallers amb accions que integraran: informació, orientació i formació, destinades a millorar les seues possibilitats d’ocupació.

Els tallers i xarrades formatives es dividiran en dos grups. D’una banda, el grup A para joves que tinguen estudis primaris, graduat en ESO o estudis de batxillerat sense continuïtat. D’altra banda, el grup B per a joves que estiguen realitzant estudis universitaris o de formació professional o els hagen finalitzat.

En dividir als i les assistents en dos grups, es pretén donar una formació més personalitzada en relació a les diferents prioritats i objectius de cadascun dels dos grups.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar es treballa per a promocionar l’ocupació de les i els joves participants i dotar d’eines a la joventut d’Alfafar perquè puguen tenir més oportunitats i possibilitats en la cerca d’ocupació.

El projecte es desenvoluparà entre el mes de febrer i juny del 2017 a través d’una sèrie de tallers i es durà a terme en diverses fases que abasten els objectius principals a aconseguir.

Totes aquelles persones que estiguen interessades a assistir a estes xarrades poden demanar més informació en l’Espai Jove d’Alfafar situat en la Plaça Sequer de Nelot, 1.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra