caixa popular

Prop de 2.000 persones omplen Quart de Poblet de color en la primera festa Holi del municipi

Prop de 2.000 persones omplen Quart de Poblet de color en la primera festa Holi del municipi
11/09/2017 -

Prop de 2.000 persones van omplir Quart de Poblet de color ahir en el transcurs d’una de les novetats de les festes de 2017, que va tenir un excel·lent acolliment: la primera festa Holi celebrada en el municipi. Es tracta d’una de les activitats triades pels joves en la consulta realitzada per l’Ajuntament i un dels seus principals valors és que es va convertir en un espai de diversió i alegria compartit per pares i fills, amics i amigues, sense límit d’edat. L’alcaldessa, Carmen Martínez, i diversos membres de l’equip de govern no van faltar a la cita i van acabar en tecnicolor, com la resta de participants.

Per la seua banda, entre el divendres i ahir l’Associació de Moros i Cristians va desplegar tota la seua artilleria per a oferir a Quart de Poblet excel·lents espectacles. El primer, l’alardo, l’estafeta i ambaixada cristiana i la batalla, en la qual el bàndol moro va prendre la plaça. El dissabte, l’entrà mora i cristiana amb la desfilada de les set comparses, capitanejades en el bàndol de la mitja lluna per Manuel Berzosa, d’Hussun Kaaba, i en el de la creu per Teresa Hidalgo, en representació de l’entitat organitzadora. Encara que la pluja va deslluir la part final, la capitania mora no es va deixar acoquinar i, alguna cosa calats, els seus integrants van desfilar demostrant la passió i l’amor per la festa. Finalment, ahir al matí van desfilar els més xicotets, futur de la festa, i a la vesprada es va posar el fermall d’or amb l’alardo d’arcabucería i l’aliança cristiana. Va ser el moment de representar la Batalla del Pla de Quart, recollida en el Cantar de Meu Cid, després de la qual els cristians recuperen la plaça.

Entre les activitats d’aquest cap de setmana, destaquen també la ruta gastronòmica Menja’t Quart, les sessions de macrodiscoteca, la Nit Remember amb el Grup Apatxe i el dj quarter reconegut internacionalment Víctor Pérez i el 25 aniversari del festival Una Nit Folk.


Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − deu =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata