caixa popular

El programa 'A l'eixida de classe' promociona hàbits de vida saludables

El programa 'A l'eixida de classe' promociona hàbits de vida saludables
30/04/2017 -

El Pla Municipal de Drogodependències/Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (PMD/UPCCA-València), de la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports ha obert el termini d’inscripcions per al programa “A l’eixida de classe” corresponent al Curs Escolar 2017-2018. “Este programa s’imparteix en horari extraescolar, en els mateixos centres i amb l’objectiu de generar alternatives atractives d’oci, cultura i temps lliure mitjançant la promoció d’hàbits de vida saludables”, ha declarat Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament.

El programa consisteix en una activitat continuada i preventiva al llarg de tot el Curs Escolar per a fer front a les addiccions, mitjançant la promoció de la salut a través de tallers, jocs i activitats del denominat Club d’Hàbits Saludables. Aquest Club fomenta els factors de protecció positius amb l’adequada gestió de l’oci i el temps lliure.

Es desenvolupa en els cursos de 3r, 4t, 5t i 6t d’Educació Primària, de forma gratuïta, amb sol·licitud prèvia. Els col·legis interessats a participar han d’enviar un missatge al correu alternativaspmd@valencia.es amb les dades del centre, el nom d’un responsable i la forma de contactar amb ell, a més, cal adjuntar-hi la relació nominal de l’alumnat interessat (s’ofereixen mòduls per a 30 alumnes per cada col·legi). La inscripció la podran realitzar no solament els mateixos col·legis, sinó també les AMPA.

En els col·legis que hi participen, les intervencions tindran una periodicitat de dues vegades per setmana en mòduls d’una hora i mitja al llarg de tot el curs escolar: des de l’1 d’octubre de 2017 fins al 31 de maig de 2018.semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + tres =