El programa Avalem Joves permetrà la contractació de 15 persones

El programa Avalem Joves permetrà la contractació de 15 persones
04/07/2017 -

La regidoria d’Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Paiporta invertirà més de 53.300 euros en la implantació del pla d’incentius a la contractació Avalem Joves, que permetrà la creació de 15 llocs de treball per a persones menors de 30 anys. Aquest programa es completarà amb una aportació 178.000 euros de fons europeus, canalitzats a través de la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Avalem Joves té com a objectiu incentivar la contractació de persones joves qualificades a través de subvencions a les entitats locals. Aquestes persones han d’estar inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. La baremació de candidats i candidates es realitzarà amb criteris del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVOF), i es tindran en compte criteris socials i econòmics, com són l’existència de càrregues familiars o els nivells de renda, així com l’experiència laboral, encara que en sentit invers, ja que un dels objectius del programa és oferir una primera oportunitat laboral a joves qualificats i qualificades. També es tindrà en compte el fet que els candidats o candidates estiguen empadronades a Paiporta.

En el cas de l’Ajuntament de Paiporta, el programa es divideix en dues àrees. D’una banda, es realitzaran contractacions de persones amb qualificació universitària, titulació equivalent o certificat professional. Els perfils que es busquen des de l’Ajuntament són de Psicologia, Filologia, Dret o Ciències Polítiques i de les Administracions Públiques, graus en Història o Biblioteconomia, Enginyeries o Geografia, administratius i administratives i auxiliars administratius.

Les àrees que es reforçaran amb aquests 11 llocs de treball amb contractes de formació entre 7 i 12 mesos de durada seran Urbanisme, Educació, Participació Ciutadana, Cultura i Administració. En aquest apartat, la subvenció que arribarà ascendirà a 113.000 euros, mentre que l’Ajuntament aportarà 20.440 euros.

L’altra vessant del programa va dirigida a persones que no necessàriament han de tindre titulació, i que podran accedir a quatre contractes per obra i servei d’un any de durada. En aquest cas, l’Ajuntament va a la recerca de perfils de llanterneria, pintura i serveis múltiples, i invertirà un total de 32.900 euros, pels 64.734 que arribaran de la subvenció europea.

Per a accedir a totes aquestes places, és indispensable estar donat d’alta en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, tràmit que es pot realitzar a la seu del SERVOF del Carrer Sagra número 12 de Torrent. Hi ha més informació en la pàgina web del mateix SERVOF, o en aquest vídeo. També es pot recavar informació al Servei Municipal d’Ocupació i Desenvolupament Local, al Carrer Santa Ana número 35 de Paiporta, o en el telèfon 963 972 474.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra