caixa popular

Córdoba: “Barceló no pot ignorar l'herència que rep, ha de solucionar els greus problemes de l'Hospital Clínic”

Córdoba: “Barceló no pot ignorar l'herència que rep, ha de solucionar els greus problemes de l'Hospital Clínic”
25/06/2018 -

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Juan Córdoba, ha assegurat que “la consellera de Sanitat, Ana Barceló, no pot ignorar l’herència que rep per part de l’anterior responsable, i ha d’actuar per a solucionar els greus problemes de l’Hospital Clínic de València com més prompte millor”.

Així s’ha pronunciat el diputat després de conèixer les denúncies dels propis professionals sanitaris que denuncien “una situació caòtica en el servei de Ginecologia del centre”. “Que la falta d’una correcta gestió i previsió, segons alerten els treballadors, siga la causa per la qual no s’han evitat més defuncions entre dones pacients de càncer es tracta d’una negligència gravíssima i inassumible”, ha assenyalat Córdoba, per a qui “igual d’intolerable és la fallada contínua en les incubadores d’aquest mateix hospital, que ha provocat la mort de desenes d’embrions humans congelats”.

D’acord al portaveu de Sanitat de Cs, que ha sol·licitat la compareixença de la consellera Barceló en Les Corts Valencianes, “fa temps que el govern valencià coneix les irregularitats en aquest hospital, els propis metges les han posat en coneixement de les autoritats”. Per açò, el parlamentari ha insistit, “no s’entén que la Conselleria no done explicacions sobre aquest tema i no adopte mesures immediates, perquè la situació empitjora per moments”.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − un =

cultura diputacion de valencia
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou