caixa popular

Arriba la primera edició la Gran Fira de Paterna

Arriba la primera edició la Gran Fira de Paterna
04/05/2017 -

Paterna ja comença a ultimar els detalls de cara a la que serà la primera edició de la Gran Fira de Paterna, una fira que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de Maig. Enguany l’equip de govern, encapçalat en aquesta ocasió pel regidor de Comerç i la regidora de Participació Ciutadana han volgut unificar, tant la fira del comerç com la fira d’associacions, que se celebraven anteriorment per separat, en una sola gran fira que uneix aquestes dos, les més importants que se celebraven a Paterna. Una unió d’esforços que ha sigut ben rebuda tant pels comerciants com pel teixit associatiu, mostra d’això és que aquesta primera edició comptarà amb més de 100 expositors.

Altra de les novetats és el lloc designat per a la realització de la gran fira, amb la idea, per part de la regidoria de comerç de Carles Martí, d’apropar-la més encara al poble, la seua ubicació estarà al voltant de l’entorn més històric i turístic del municipi, l’entorn de la torre, des pràcticament al costat de l’ajuntament fins al final del Carrer Ramón Ramia Querol.

Durant la fira hi haurà també diferents activitats paral·leles com música en directe, balls, art, i tallers d’animació i sensibilització junt tallers d’altres tipus que es realitzaran al llarg de diferents carpes distribuïdes per tot el recinte. Les activitats programades han sigut totes proposta de les entitats participants, tant comerços com associacions, de diferent tipus. “Ells són els protagonistes i seran els encarregats de mostrar la gran tasca que duen a terme” ha manifestat Neus Herrero.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − un =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata