Presentats els equips de l’Escola de Bàsquet del CEIP El Pouet-Verge dels Desemparats i de l’Escola del Col·legi La Nativitat

El pati estava replet de pares i familiars per a animar i fotografiar als xicotets

Presentats els equips de l’Escola de Bàsquet del CEIP El Pouet-Verge dels Desemparats i de l’Escola del Col·legi La Nativitat
08/02/2017 -

El camp d’esport del CEIP El Pouet-Verge dels Desemparats ha sigut testimoni d’excepció de la gran salut del bàsquet a Burjassot, ja que ha acollit la presentació dels equips de l’escola del mateix centre i de l’Escola de Bàsquet del Col·legi La Nativitat. Un acte divertit, emotiu i alhora molt esportiu en el qual tots els presents han aplaudit d’allò més als xicotets protagonistes de la vesprada.

Comptant amb un pati abarrotat de papis, mamis i avis amb les càmeres i els mòbils en les mans per a no perdre’s cap instantània de la vesprada, l’acte ha explicat també amb la presència de la Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, Laura Espinosa Pérez que, a més d'”animar a tots i a totes al fet que practiquen el seu esport favorit” també va destacar “el gran valor d’iniciar-se en el món de l’esport a tan primerenca edat. Un orgull per a tots”.

Després de la presentació dels diferents equips, jugadors i jugadores van gaudir al costat de les seues famílies d’un berenar-sopa en la qual van poder comentar com va la temporada i el ben que li’l passen els xiquets jugant al bàsquet.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra