Les oficines d’informació turística i Turisme València reben de nou la Q de qualitat

valencia.es

Les oficines d’informació turística i Turisme València reben de nou la Q de qualitat
23/01/2017 -

L’Institut per a la Qualitat Turística (ICTE) ha lliurat en Fitur un diploma a les oficines d’informació turística gestionades per Turisme València, i un altre a València Turisme reconeixent la qualitat dels seus servicis. Amb estes noves certificacions, la Fundació obté per tercera vegada la marca Q per a les cinc oficines que gestiona directament (Aeroport, Ajuntament, Joaquín Sorolla, Port i Platja), segons la norma UNE-ISO 14785:2015, i per a València Turisme, segons la norma UNE-ISO 187005:2009. Turisme València va aconseguir per primera vegada la Marca Q en 2007, i des de llavors manté els certificats.

Segons ha explicat la primera tinent d’alcalde i presidenta de Turisme València, Sandra Gómez, “la Q de qualitat és la millor referència sectorial del rigor en la gestió, que en estos casos repercuteix directament en el servici al turista d’oci i al de congressos. Una estada satisfactòria en la ciutat, a més, és motiu de fidelització i de recomanació, les més potents eines de la destinació per a atraure més visitants”.

Homenatge a Vicente Blasco en Fitur

D’altra banda, la primera tinent d’alcalde i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, i el director de la mateixa, Antonio Bernabé, han participat este divendres en l’acte organitzat en Fitur per la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges, en col·laboració amb la Taula del Turisme, per a homenatjar a la figura de Vicente Blasco Infant. L’empresari valencià Vicente Blasco, que va morir el novembre passat, era una de les principals figures del turisme a la Comunitat Valenciana i del sector a nivell nacional, fundador de l’Agència de Viatges Europa Travel i patró d’honor de Turisme València i CEAV.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra