Demà torna el Ponent amb màximes de més de 30 graus

La tardor ha començat amb canvis dràstics d’un dia a un altre, baixades de temperatures i fins i tot pluges

Demà torna el Ponent amb màximes de més de 30 graus

La tardor ens segueix donant sorpreses. Després d’avançar fortes tempestes per als pròxims mesos, hem passat d’unes altes temperatures a unes baixades dràstiques en qüestió de 24 hores. Per a matí, tornarem a viure una situació similar. En concret, segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia, demà tornarem a superar màximes de 30 graus a València per l’entrada del Ponent.

En la ciutat de València s’espera unes màximes que rondaran els 30 graus i en alguns punts de la Comunitat Valenciana se superaran aquestes màximes. Les màximes estan previstes sobretot entre les 12 hores i les 16 hores, on s’aconseguiran els valors màxims.

La sensació de calor i xafogor seran habituals per l’arribada del Ponent a tot el nostre territori. Una vegada més, torna la calor de colp i abandona els valors més baixos entorn dels 25 o 26 graus per a aconseguir noves màximes.

Per al cap de setmana tornarem a les temperatures màximes entorn dels 25/26 graus i s’esperen pluges per al dissabte en la ciutat de València.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =

rambleta kailo
gasmo
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra