Política Lingüística inaugura la jornada ‘eTwinning 2016’ a Castelló

Política Lingüística inaugura la jornada ‘eTwinning 2016’ a Castelló
17/11/2016 -

La jornada ‘eTwinning 2016’ s’ha celebrat al CEFIRE de Castelló, després de la bona acollida que van tindre la passada setmana les sessions que es van desenvolupar a Alacant i València. Concretament, s’ha passat de 160 inscrits en la passada edició als 480 d’enguany, dels quals 140 van participar el 9 de novembre en la jornada d’Alacant, 240 a València i, finalment, 100 ho han fet a Castelló.

Cal destacar com a principal novetat d’enguany que han sigut tres les jornades dedicades a l’eTwinning enfront de l’única sessió que es va dedicar l’any passat a tot el territori valencià.

El programa eTwinning és una iniciativa de la Comissió Europea encaminada a promoure l’establiment d’agermanaments escolars i el desenvolupament de projectes de col·laboració, a través d’Internet, entre dues o més centres escolars de països europeus diferents sobre qualsevol tema de l’àmbit escolar acordat pels participants.

Aquesta plataforma gratuïta compta amb la participació de 4.456 docents i 2.401 projectes al territori valencià.

En el programa es promou l’intercanvi, la cooperació i la mobilitat entre els sistemes d’educació i formació dins de la Unió Europea. Poden registrar-se tots els professors d’ensenyament no universitari com són Infantil, Primària, Secundària, Formació Professional, o altres modalitats com ara escoles oficials d’idiomes o conservatoris.

Finalment, aquesta eina ofereix als alumnes europeus la possibilitat d’aprendre sobre la societat i la cultura dels altres, així com de millorar les seues habilitats lingüístiques i de l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). D’aquesta manera, la riquesa cultural del nostre continent es converteix en una experiència d’aprenentatge interactiva, eficaç i entretinguda.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra