Política lingüística formarà en valencià als treballadors municipals

Política lingüística formarà en valencià als treballadors municipals

La Regidoria de Política Lingüística, dirigida per Carmen Gayà, en el seu compromís per defensar i promocionar l’ús de la llengua valenciana en l’ajuntament oferirà cursos de valencià per a tots els treballadors i treballadores del consistori

Des de la regidoria de Política Lingüística, dirigida per Carmen Gayà, es continua amb una aposta clara per “potenciar la nostra llengua, tantes vegades minorada a l’administració anterior del PP”.

Tenim la voluntat de dedicar tots els recursos necessaris per a poder atendre, tant oralment com per escrit, en les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana, tot atenent a la que serà la nova Llei de la Funció Pública de la Generalitat Valenciana, on es contemplarà, de manera essencial, el requisit lingüístic per a empleats públics”, ha destacat la regidora Carmen Gayà.

La regidoria posa així en marxa el pla de formació del personal de l’Ajuntament, uns cursos per a formar el funcionariat i reciclar-lo en els coneixements del valencià. La regidoria ha preparat diversos cursos per a garantir que tots els treballadors i treballadores puguen optar al nivell de coneixement que tinguen en l’actualitat de la nostra llengua i aconseguir d’aquesta manera que puguen avançar un pas més en la seua formació.

“Pretenem que l’ajuntament no quede buit o desatés en qualsevol dels dos idiomes oficials, ja que amb aquests cursos pretenem aconseguir la representació de personal suficient per a aconseguir eixe objectiu marcat en el full de ruta de la regidoria”, ha explicat Carmen Gayà.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × cinc =