caixa popular

El polígon industrial Mas del Jutge, a estudi

L’Ajuntament de Torrent investiga com millorar i fomentar esta zona empresarial

El polígon industrial Mas del Jutge, a estudi

El polígon industrial Mas del Jutge està en fase de recerca per a conéixer de primera mà les necessitats de les diferents indústries que estan instal·lades en esta zona empresarial i poder desenvolupar una estratègia amb la qual fomentar-la i aconseguir que seguisca sent una referència en la comarca. L’estudi s’ha realitzat des de l’empresa municipal IDEA’T i ha consistit, segons ha explicat el regidor Andrés Campos en una anàlisi del teixit industrial del polígon a través d’un qüestionari complet als responsables de les empreses. Dels resultats obtinguts s’ha realitzat un cens d’activitats amb la finalitat de poder respondre a les necessitats d’empresaris i treballadors.

No obstant això, esta iniciativa no acaba ací doncs basat en esta informació s’ha pogut elaborar una imatge de l’activitat empresarial, sectoritzada i segons la personalitat jurídica de les empreses, de manera que es puguen vincular totes les accions polítiques per al foment de la indústria del polígon i tal com assenyalava Andrés Campos, est “és una eina viva amb fluxos de canvi constant, per la qual cosa anualment s’actualitzaran les dades. Les empreses del Mas del Jutge han tingut una implicació molt alta en l’estudi, aconseguint un cens al voltant del 90% del total de les indústries de la ciutat, amb una base de dades completa i actualitzada que ens ofereix una visió real de l’activitat”.

Entre les inquietuds que s’han posat damunt de la taula estan temes com a connectivitat a Internet, accessibilitat o seguretat, entre altres als quals ja s’està intentat posar solució. De fet, esta recerca es tracta del primer pas d’una estratègia més ampliada. En un futur, la intenció és integrar informació interessant del teixit empresarial extreta d’estos estudis en l’APP municipal, fent arribar als ciutadans i altres empresaris les potencialitats, productes i activitats de la nostra indústria. “Una inversió que creixerà en la línia de la forma participativa de l’EDUSI, adreçada a satisfer les necessitats dels ciutadans torrentins”, ha recalcat Andrés Campos.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 10 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata