40 anys fent valors Caixa popular

Places per als cursos de la Universitat Popular de València

13/07/2016 -

La Universitat Popular de València oferirà durant el pròxim curs 557 grups d’activitat i 22 activitats diferents de cicle llarg, entre setembre i juny, en els seus 28 centres repartits per tota la ciutat. Ahir dilluns va tindre lloc el sorteig públic de les places, mitjançant el qual s’han assignat dues lletres a cada activitat de cicle llarg, que indicaran l’ordre d’inici de la matriculació en la llista alfabètica dels sol·licitants de plaça. Els llistats amb el resultat del sorteig es podran consultar a partir de demà en els centres i també en la pàgina web de la Universitat Popular.

La regidora d’Igualtat i vicepresidenta de la Universitat Popular, Isabel Lozano, ha explicat que per al pròxim curs 2016-17 es manté l’oferta d’activitats de cicle llarg habitual a les quals se sumarà la segona edició del programa Coordenades. Aules Obertes, amb activitats de format diferent, més curtes i amb continguts d’actualitat. Segons la regidora Lozano, un dels objectius de la Universitat Popular és “donar un nou impuls al treball per a la participació social des del coneixement i la formació, aprofundir en l’obertura cap als barris i consolidar la institució com un referent de treball intergeneracional, amb la igualtat, la inclusió i la solidaritat com a eixos”.

A partir del dia 5 de setembre a les onze del matí es podrà consultar en tots els centres de la Universitat Popular el llistat complet de sol·licitants admesos. El termini per a resoldre possibles errors i reclamacions es perllongarà fins al dia 8 de setembre a la una del migdia. Cada activitat té assignat un dia i hora específics de matrícula entre el 12 i el 21 de setembre, de manera que per a dur a terme la inscripció és necessari consultar en el llistat la data concreta en la qual acudir al centre a formalitzar la matrícula. En cas de no poder realitzar el tràmit personalment, és possible delegar en una persona per representació.

Les classes de la Universitat Popular començaran els dies 28 i 29 de setembre, segons els dies d’inici de cada curs. El pròxim curs, les activitats de cicle llarg, que s’impartiran entre setembre de 2016 i juny de 2017, inclouen alfabetització, anglès, artesania, balls de saló, ceràmica, comunicació, cultura general, cultura valenciana, dansa valenciana, esmalt, espanyol per a estrangers, fotografia, gimnàstica, gimnàstica-ioga, informàtica, mecanografia, música, pintura i dibuix, restauració de mobles, tabal i dolçaina, cort i confecció i teatre.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra