caixa popular

Places per als cursos de la Universitat Popular de València

13/07/2016 -

La Universitat Popular de València oferirà durant el pròxim curs 557 grups d’activitat i 22 activitats diferents de cicle llarg, entre setembre i juny, en els seus 28 centres repartits per tota la ciutat. Ahir dilluns va tindre lloc el sorteig públic de les places, mitjançant el qual s’han assignat dues lletres a cada activitat de cicle llarg, que indicaran l’ordre d’inici de la matriculació en la llista alfabètica dels sol·licitants de plaça. Els llistats amb el resultat del sorteig es podran consultar a partir de demà en els centres i també en la pàgina web de la Universitat Popular.

La regidora d’Igualtat i vicepresidenta de la Universitat Popular, Isabel Lozano, ha explicat que per al pròxim curs 2016-17 es manté l’oferta d’activitats de cicle llarg habitual a les quals se sumarà la segona edició del programa Coordenades. Aules Obertes, amb activitats de format diferent, més curtes i amb continguts d’actualitat. Segons la regidora Lozano, un dels objectius de la Universitat Popular és “donar un nou impuls al treball per a la participació social des del coneixement i la formació, aprofundir en l’obertura cap als barris i consolidar la institució com un referent de treball intergeneracional, amb la igualtat, la inclusió i la solidaritat com a eixos”.

A partir del dia 5 de setembre a les onze del matí es podrà consultar en tots els centres de la Universitat Popular el llistat complet de sol·licitants admesos. El termini per a resoldre possibles errors i reclamacions es perllongarà fins al dia 8 de setembre a la una del migdia. Cada activitat té assignat un dia i hora específics de matrícula entre el 12 i el 21 de setembre, de manera que per a dur a terme la inscripció és necessari consultar en el llistat la data concreta en la qual acudir al centre a formalitzar la matrícula. En cas de no poder realitzar el tràmit personalment, és possible delegar en una persona per representació.

Les classes de la Universitat Popular començaran els dies 28 i 29 de setembre, segons els dies d’inici de cada curs. El pròxim curs, les activitats de cicle llarg, que s’impartiran entre setembre de 2016 i juny de 2017, inclouen alfabetització, anglès, artesania, balls de saló, ceràmica, comunicació, cultura general, cultura valenciana, dansa valenciana, esmalt, espanyol per a estrangers, fotografia, gimnàstica, gimnàstica-ioga, informàtica, mecanografia, música, pintura i dibuix, restauració de mobles, tabal i dolçaina, cort i confecció i teatre.

tags

semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − quatre =