Plànol dels carrils bici de la ciutat

Plànol dels carrils bici de la ciutat
27/03/2017 -

El Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament posa a la disposició dels valencians i valencianes un plànol actualitzat de tots els carrils bici disponibles de la ciutat. El plànol es pot consultar en l’enllaç següent.

“Estem renovant les infraestructures del carril bici a la nostra ciutat, fent-ne de noves, i reparant aquelles que s’havien deixat sense cap atenció durant tants anys”, ha afirmat el regidor de Mobilitat Sostenible. Per a Giuseppe Grezzi, “fer de València un model de ciutat avançada, a la mida de les grans ciutats europees, implica oferir alternatives de mobilitat sostenibles, que propicien un entorn amable, i on els diferents tipus de transport tenen la seua cabuda”. Segons ha apuntat el regidor, “el que cal fer, al mateix temps, és difondre les opcions de transport públic i bicicleta perquè tots els veïns i veïnes de la ciutat puguen triar”.

Així, dins de la pàgina web de l’Ajuntament es pot trobar un plànol que s’actualitza amb cada nova obra, o amb cada nou itinerari que s’obri als usuaris. La ruta de la pàgina web per a accedir a aquest plànol és www.valencia.es; a continuació, s’ha d’accedir a l’apartat de “Mobilitat”; després s’ha de seleccionar en la columna de l’esquerra la pestanya “Altres descàrregues” i, finalment, “Bicicleta”.

També es poden trobar, entre altres coses, consells d’utilització del carril bici i normes de circulació per a bicicletes. “La seguretat, tant dels ciclistes com de la resta de vianants és fonamental, i per això difonem unes normes bàsiques per a millorar la convivència entre totes les persones que interactuen en l’espai públic, també quan van en bici”.

Una altra possibilitat és consultar el plànol actualitzat a través de l’App València seleccionant “Mapes municipals” i la capa “Itineraris ciclistes”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra