caixa popular

Presentat el Pla d'igualtat als treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Picassent

Presentat el Pla d'igualtat als treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Picassent
19/09/2017 -

L’Ajuntament de Picassent ja compta amb un Pla d’Igualtat per als seus treballadors i treballadores. Així, en compliment de la Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva entre dones i homes i amb la voluntat de manifestar la seua voluntat d’incorporar els principis igualitaris en la cultural laboral i d’organització, el consistori, a través de la Regidoria d’Igualtat, ha desenvolupat un Pla per al conjunt de treballadors/es d’aquesta administració local.

Amb la redacció i posada en pràctica d’aquesta ferramenta es pretén generar una institució més igualitària, equilibrada i en la qual s’integre la perspectiva de gènere.

El Pla es divideix en dues parts, un informe de diagnòstic que s’ha treballat des de fa mesos per aconseguir la major i més fidedigna informació de la realitat i així fer visibles les desigualtats amagades i una altra dedicada a les mesures aprovades i a implementar-les en els pròxims quatre anys, que és la durada prevista d’aquest pla, en diferents àrees com ara l’ocupació, la promoció i la formació, la comunicació de llenguatge no sexista i la conciliació entre d’altres.

D’aquesta manera, la realitat laboral de l’Ajuntament en perspectiva de gènere anirà a poc a poc acollint i portant a terme propostes d’acció encaminades a erradicar les desigualtats localitzades i reafirmar i potenciar sobre el paper alguns principis ja igualitaris que existeixen en aquesta administració local.

Durant l’acte es va explicar el contingut d’aquest pla intern i les mesures que afecten la plantilla de treballadors i treballadores, on destaquem la pròxima formació per a l’ús de llenguatge no sexista en l’Administració, l’augment de 15 dies en el permís de paternitat respecte a la llei general, la flexibilitat horària i la conciliació laboral, entre moltes altres.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − deu =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou