40 anys fent valors Caixa popular

Pla d’harmonització i homologació d’entitats del sector públic local

Pla d’harmonització i homologació d’entitats del sector públic local
27/01/2017 -

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat el Pla-Programa d’Harmonització i Homologació d’Entitats del Sector Públic Local per a dotar-les de transparència en la gestió i la contractació. El regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, ha declarat que “pretenem augmentar el rigor i la transparència. Estem per a racionalitzar els mecanismes de control”.

La iniciativa va ser anunciada aquest mes de gener per l’alcalde, Joan Ribó, per a desenvolupar l’acord plenari aprovat el passat mes de juny. Es tracta d'”evitar que tornen a produir-se problemes tan seriosos com els que hem tingut en el passat”, va explicar Ribó. El delegat d’Hisenda, Ramón Vilar, considera que aquest pla és “un model de transparència, de rigor i de control econòmic dels mitjans públics”, model d’administracions perifèriques que es defén inclús des de les instàncies europees.

En el seu torn de paraula, Fernando Giner, portaveu del grup municipal de Ciutadans, ha explicat que “aquest pla té bones intencions, però clarament insuficients. Es necessita més gestió i menys gestos, perquè en qüestió de transparència s’ha fet molt poc”, a la qual cosa Vilar ha respost que “no és una política de gestos, sinó de concrecions”.

Per la seua banda, Eusebio Monzó, portaveu del PP, considera que “han de consensuar els criteris. La moció no aporta res de nou al que s’ha anat fent, més enllà de culpar l’anterior equip de Govern en comptes d’abordar els problemes de la gent”. Ramón Vilar ha respost que “no és raonable la crítica, només es proposa harmonitzar els organismes. Pretenem augmentar el rigor i la transparència”.

tags


gestion de talento
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × five =

toalletes
neteja viaria
navidad 2017
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
bon nadal rafelbunyol
fireta de nadal quart de poblet