caixa popular

Picassent celebra una Junta Local de Seguretat davant l'inici de la campanya agrícola

Picassent celebra una Junta Local de Seguretat davant l'inici de la campanya agrícola
21/09/2017 -

L’Ajuntament de Picassent ha convocat una Junta Local de Seguretat amb l’objectiu d’estudiar i tractar les mesures de vigilància al terme municipal amb motiu de l’inici de la campanya agrícola 2017-2018. La Junta ha sigut presidida per l’alcaldessa, Conxa Garcia i el subdelegat del govern, José Vicente Herrera. Tots dos han traslladat la seua preocupació als Cossos de Seguretat presents: Policia Nacional, Guàrdia Civil i Policia Local, per tractar d’evitar els robatoris i reforçar la vigilància als nostres camps.

En aquesta sessió també han estat presents el regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató, i el regidor d’Agricultura, Joan Vicent Aguado. Tots dos s’han mostrat molt interessats a sol·licitar tots els mitjans que siguen necessaris per vigilar el terme.

Tenim bona part dels nostres cultius en producció. Ara, amb la campanya agrícola ja en marxa és molt important evitar els robatoris dels fruits i també la vigilància en les casetes de goteig, pous i altres elements presents a les explotacions agrícoles del nostre municipi, ha manifestat la primera edil durant la reunió.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 9 =

sempre teua
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes alcasser 2018
festes rafelbunyol
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic