Personal i representants municipals reben formació en inclusió i igualtat de gènere

Personal i representants municipals reben formació en inclusió i igualtat de gènere

Llenguatge inclusiu ha sigut el tema principal de la primera de les jornades formatives que, des de l’àrea de Polítiques Inclusives i Igualtat de l’Ajuntament de Llíria, s’han dissenyat perquè el personal i la corporació local facen complir el Pla d’Igualtat Municipal vigent.

L’especialista Inma Navarro, tècnica en promoció lingüística de la Generalitat Valenciana, va exposar una completa guia d’usos del llenguatge en l’administració, de manera que cap paraula puga suposar l’exclusió per raó de gènere o la promoció del sexisme entre altres implicacions socials que resten en la igualtat d’oportunitats.

“La formació i la dotació d’eines de treball és fonamental per a integrar la perspectiva de gènere en tots els departaments municipals, tenint en compte que el llenguatge té un paper crucial com a reforç, impuls i consolidació en la construcció d’una societat igualitària”, ha assenyalat Mª Cruz García, regidora d’Igualtat.

Durant els pròxims mesos s’organitzaran noves jornades dirigides a tota la plantilla i corporació del consistori edetà, “en diferents àrees en les quals encara necessitem treballar molt en els valors de la igualtat d’oportunitats”.

Dins d’este marc d’actuació, en les pròximes setmanes l’Ajuntament repartirà les agendes de treball per al pròxim any, que han sigut íntegrament dissenyades temàticament en la igualtat i la inclusió.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 16 =