40 anys fent valors Caixa popular

Per molts anys d’interaccions i comparticions

Per molts anys d’interaccions i comparticions
22/06/2017 -

Fer anys, celebrar aniversaris, sempre és un motiu d’alegria. És celebrar el pas del temps i que un projecte continua viu, creixent, consolidant-se, com és el vostre cas. Heu triat el periodisme de proximitat com l’aposta de València Extra. Una aposta valenta i arriscada, perquè també heu decidit informar per internet, per les xarxes socials, trencant amb els convencionalismes i amb els suports tradicionals de difusió.

Este temps de vida de València Extra ben segur que no ha estat gens fàcil. Un mitjà privat i independent necessita facturar i per a facturar necessita publicitat. Heu “vingut al món” en un panorama poc acollidor, on les paraules crisi i retallada han estat les protagonistes tant en l’àmbit privat com el públic i això, sens dubte, haurà estat un problema per a vosaltres. També, és cert, que diu la dita llatina que la sort és per a qui la busca i vosaltres, lluny d’acovardir-vos, lluny d’aturar-vos, lluny de renunciar, decidíreu ser valents i, amb eixa valentia arribeu a celebrar el vostre aniversari.

Per tot això, vull traslladar-vos la meua enhorabona i vull desitjar-vos que arribeu a molts més aniversaris des de la independència, des de la pluralitat, des de la proximitat i des de la professionalitat que vos caracteritza, apostant per una informació fresca, multimèdia, nostra i en valencià. Vos desitge molts anys, molts lectors, comparticions i interaccions.

Enric Morera i Català
President de les Corts Valencianes

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra