Pep Botifarra obrirà el curs del teatre Capitolio

Pep Botifarra obrirà el curs del teatre Capitolio

El cantaor presentarà dissabte el seu últim treball, acompanyat del pianista, també xativí, Pau Chàfer. Serà a partir de les 20 hores al teatre Capitolio de Godella, amb entrades a 4 i 6 euros.

A un home de poble ningú el fa baixar la cara, és el títol del darrer treball d’estudi de qui per a molts és, en l’actualitat, el major referent del cant tradicional valencià. Segons Eventime, l’empresa promotora de l’espectacle, aquest projecte de Pep Botifarra barreja cançons de Sarau i altres també populars amb les harmonies de caràcter afrancesat que aporta el piano de Pau Chàfer. A més, aquests dos músics no estaran sols. Instruments típics de la rondalla com el guitarró, el llaüt, la bandúrria i la dolçaina estaran presents, sumant-se a altres més moderns com el baix i la bateria. Segons la regidora de Cultura, Tatiana Prades, el poble de Godella «tindrà l’oportunitat de gaudir d’un dels treballs, segons alguns crítics, més interessants dels últims temps pel que fa a la música tradicional valenciana».

Les entrades encara es poden adquirir a un preu d’entre 4 i 6 euros, bé acudint al Centre Cultural Xicranda de Godella, o bé entrant a la pàgina web www.agendagodella.com. Dissabte mateix també es podran comprar entrades uns minuts abans que comence l’espectacle a les 20 hores, al teatre Capitolio de Godella.

tags
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + quatre =