caixa popular

Una aposta per la conversió en zona de vianants dels barris del Centre de València

El Carme i El Pilar, en uns mesos, seran zones de preferència per als vianants

Una aposta per la conversió en zona de vianants dels barris del Centre de València
27/06/2017 -

Consolidada la primera fase que, des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, es va fer al voltant del Carrer Serrans i la Plaça del Mercat, amb l’objectiu de reduir el trànsit de vehicles en el barri de Ciutat Vella, ja s’ha presentat l’esborrany de la segona acció que, seguint la mateixa línia, pretén convertir en zona de vianants el nucli històric de la ciutat de València.

En aquest sentit, la proposta es basa a crear zones de preferència per als vianants tant en El Carme i El Pilar, com ampliar l’àmbit d’actuació en El Mercat. Un esborrany que, aquest dijous, es debatrà dins de la sectorial de Ciutat Vella de la Taula de Mobilitat, a la qual seguiran altres reunions fins a consensuar, en uns mesos, un projecte definitiu.

D’aquesta manera, la qual cosa es proposa, com ja es va dur a terme en el carrer Serrans, és la creació de bucles d’entrada i eixida de circulació per a residents, treballadors, carrega/descàrrega, emergències i transport públic. Així, es crearan quatre portes d’accés als bucles, que se situaran en Portal Nou, carrer Corona, Pintor Zariñena i Pintor Domingo, amb les seues respectives eixides en el carrer Na Jordana, Pare d’Orfens, Murillo, Beltrán Bigorra i Carnisers.

Així mateix, aquest pla d’actuació porta amb si altres novetats com la nova configuració del carrer Quart, gràcies a la qual deixarà d’existir tràfic darrere de les torres i, a més, es modificarà el sentit de circulació, igual que passarà al carrer Misericòrdia. Una proposta que continua amb el projecte de conversió en zona de vianants del Centre de València per a crear espais lliures de tràfic i, a més, fomentar l’ús del transport públic en la ciutat.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − un =

sempre teua
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes alcasser 2018
festes rafelbunyol
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic