caixa popular

PayaSOSpital segueix retornant somriures

PayaSOSpital comença les seues intervencions en els diferents hospitals de la Comunitat

PayaSOSpital segueix retornant somriures
02/10/2017 -

Després de l’estiu, PayaSOSpital torna als hospitals de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de fer somriure, i regalar riures als xiquets i adolescents hospitalitzats. Des que en 1999 començara el seu primer programa d’intervenció en l’Hospital Clínic de València, el seu fundador, Sergio Claramunt, així com tots els professionals que formen part d’aquest gran projecte, no han parat de realitzar actuacions que alegren la vida, i els retorna el somriure a milers de pacients.

Els programes de PayaSOSpital segueixen el calendari escolar. Per això, va ser en el mes de setembre quan van viure una volta al cole especial. Ja han començat les seues intervencions regulars en els nou hospitals de la província de València, Alacant i Castelló en els quals actuen. Però a més, tenen previst realitzar diferents accions, com el Calendari Solidari 2018, la venda del disc de cançons ‘Dando La Nota’ o un concert en el Palau de les Arts, amb l’objectiu de recaptar fons per a seguir ajudant a tots els xiquets que ho necessiten.

Cada setmana, PayaSOSpital visita, en parella formant duos còmics, les habitacions dels xiquets ingressats en l’àrea de Pediatria i d’Oncologia Pediàtrica, amb l’objectiu no solament de fer-los més suportable les estades en els hospitals, a través de l’humor, el riure i la fantasia, sinó també per a ajudar-los a acceptar la seua hospitalització, i que realitzen les teràpies que necessiten.

Per això, a més d’anar vestits amb bates de colors, adapten la seua actuació a la situació del pacient. Així, compten amb diferents espectacles, com a cançons personalitzades, jocs de màgia, marionetes o malabars, entre altres. No obstant això, tot això no seria possible sense el personal sanitari dels hospitals que no solament els informen de la situació mèdica i psicològica dels xiquets, sinó que a més, en moltes ocasions, és el mateix equip sanitari el que demana la col·laboració de PayaSOSpital.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 3 =

festes santa anna albal 2018
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou