Paula Giménez lliura el seu ram per a tancar el primer dia de l'Ofrena

Flors, versos i cants per a la Mare de Déu en el Trasllat a Torrent

Paula Giménez lliura el seu ram per a tancar el primer dia de l'Ofrena

La ciutat de Torrent va celebrar el dijous el Trasllat de la Mare de Déu dels Desemparats de les Falles de 2017. Un acte on els versos, els cants i les flors van destacar en la cercavila que la falla Cotxera oferix any rere any a la Geperudeta. Les falleres majors de Torrent, Carmen Sirvent i Paula Giménez, juntament amb les corts d’honor, acompanyaren els màxims representants de la comissió, Eva María Carrillo, Nerea Árboles i Christian Macías, pels carrers de la localitat.

img_7799-copyMés de mig miler de devots entre fallers, veïns i curiosos es van apropar a veure este acte ple d’emoció. L’alcalde Jesús Ros i el regidor de l’àrea de Festes, Alfred Costa, acompanyats per membres de l’equip de govern no van voler perdre’s estos poemes i cants. Totes les comissions falleres del municipi participen en el Trasllat, on els representants oferixen un ram de flors a la patrona dels valencians.

 

 

Primer dia d’ofrena a Torrent

Esta vesprada ha tingut lloc la primera ofrena que comença en la Font de les Granotes de l’avinguda al Vedat i acaba en la plaça de l’església. Les falles que participen en l’ofrena són: Falla Escultor Vicent Pallardó, Parc de Trénor, Cronista Vicent Beguer i Esteve, Santa Llúcia, Camí Reial, Sant Amador-Esparter, Xenillet, Carrer Benemèrita Guàrdia Civil, Pare Méndez, Sant Roc, Ramón y Cajal, Sedaví i Àngel de l’Alcàsser.

En últim lloc desfilarà la Falla Avinguda acompanyant la seua fallera i màxima representant infantil de Torrent, Paula Giménez, juntament amb la seua cort d’honor, que han sigut les encarregades de tancar la primera jornada d’ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 1 =