caixa popular

Patraix denuncia les cues que es produeixen a la intempèrie en la comissaria de Vara de Quart pel seu lamentable estat

Patraix denuncia les cues que es produeixen a la intempèrie en la comissaria de Vara de Quart pel seu lamentable estat
02/01/2017 -

L’Associació de Veïns de Patraix ha denunciat la lamentable situació de les dependències de la Policia Nacional del districte, situada en el carrer dels Gremis (polígon Vara de Quart).

El president de l’entitat, Toni Pla, ha lamentat que desenes de persones hagen de fer cada dia hores de cua al ras des de la matinada, suportant l’intens fred i les pluges d’aquests dies, o la calor en els dies d’estiu, en la majoria dels casos persones immigrants que van a renovar el Nombre d’Identitat d’Estranger (NIE), entre altres tràmits.

Pla ha comentat que la situació de l’edifici s’ha agreujat, d’acord amb la xarxa de protecció amb la qual s’ha envoltat la façana.

A més, ha assegurat que l’entitat ha manat diversos escrits tant als comandaments policials com a la Delegació del Govern exigint una millora immediata de les instal·lacions “tant per a la ciutadania com para els seus treballadors, sense haver obtingut cap resposta”.

El dirigent veïnal ha afegit que a tot açò s’afig que actualment no hi ha cap línia de transport públic que arribe a aquesta zona, ja que fa anys es va suprimir el tram del 73 que donava servei a l’entorn, per la qual cosa la gent solament pot arribar en taxi o en el seu vehicle privat.

“El que hui en dia s’obligue als ciutadans a fer hores de cua a la intempèrie per a realitzar gestions administratives és impropi d’una ciutat moderna com es pressuposa que és València”, ha criticat Pla.

tags

semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + onze =