Paterna finalitza les reformes d'adequació dels banys públics del Parc Central

Paterna finalitza les reformes d'adequació dels banys públics del Parc Central

L’Ajuntament de Paterna ha finalitzat les reformes de millora dels banys públics del Parc Central, que permetran als veïns i veïnes comptar amb unes instal·lacions adaptades i netes.

“Amb aquesta millora es dóna resposta a una de les principals reivindicacions dels usuaris d’aquestes instal·lacions que es trobaven abandonades i en males condicions higièniques”, ha destacat la regidora d’Infraestructures, Núria Campos, qui també ha lamentat que l’anterior govern del PP, “no es preocupara de les tasques de vigilància, neteja i manteniment de dites instal·lacions.”

A més, Campos ha recordat que “els usuaris d’aquest parc i, per tant dels seus banys, són majoritàriament famílies amb xiquets menuts que necessitaven unes neteges operatives i en condicions de salubritat”
Entre les reformes realitzades, destaca el canvi dels taulellets en totes les parets, així com la substitució del paviment per un antilliscant.

A més s’han col·locat canviadors de bebés tant en els banys de dones com d’hòmens i s’ha millorat l’adaptabilitat dels servicis per a minusvàlids.

També s’han substituït les portes, tant les interiors, com les exteriors, aquestes últimes s’han revestit per a evitar el seu deteriorament per actes vandàlics.

Finalment la regidora ha assenyalat que “aquesta actuació se suma a les obres de millora de les instal·lacions públiques del municipi que s’estan duent a terme per l’actual equip de govern, per a garantir un servici públics dignes, i de qualitat a tots els paterners i paterneres”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − huit =