Paterna reforma el carrer Ravanell de Lloma Llarga per convertir-lo en zona útil de passeig i trobada

Paterna reforma el carrer Ravanell de Lloma Llarga per convertir-lo en zona útil de passeig i trobada
22/09/2016 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, està reformant i pavimentant el passeig del carrer Ravanell del barri de Lloma Llarga per condicionar-lo i fer-lo més net i transitable, ja que es tracta de la principal zona de trobada i d’activitat d’aquesta barriada.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo juntament amb els regidors d’Infraestructures, Núria Campos i de Protecció a les Persones, Julio Fernández i el President de l’Associació de Veïns de Lloma Llarga, Jaime Morales han visitat aquest matí els treballs d’adequació d’aquest passeig que finalitzarà amb la zona de terra i arbustos que fa anys que reivindiquen els veïns per la seua poca utilitat i la gran brutícia que acumulava.

Aquesta actuació, que estarà finalitzada en un termini aproximat de 2 mesos, s’emmarca en el Projecte de Reposició de voreres en diferents nuclis urbans de Paterna, que compta amb un pressupost proper als 300.000 euros i mitjançant el qual l’equip de govern socialista busca millorar el trànsit i la mobilitat de diferents zones i vials del nucli urbà.

Respecte a aquesta intervenció, l’Alcalde Juan Antonio Sagredo ha explicat que “es tracta d’una reforma integral de la part central en la qual es pavimentarà tot el sòl i se substituirà i renovarà tot el mobiliari urbà, des de bancs i papereres fins a fanals i arquetes”.

A més, es crearà una zona infantil, que se situarà al centre del passeig i es dotarà de sòl esmorteït i elements de joc mentre que la zona de pas es pavimentara amb formigó imprés i la zona d’estada amb llamborda beix de formigó.

Finalment, Juan Antonio Sagredo ha destacat que “amb aquesta intervenció no només s’aconsegueix una útil i efectiva conversió en zona de vianants d’aquest espai, sinó que a més servirà per a dinamitzar l’afluència veïnal i l’activitat comercial d’una de les principals artèries comercials i de serveis de Lloma Llarga i per solucionar els problemes de inundabilitat de la zona amb un augment significatiu d’arquetes”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra