caixa popular

Paterna recupera la integració social de menors de la Coma mitjançant activitats de temps lliure

Paterna recupera la integració social de menors de la Coma mitjançant activitats de temps lliure
29/07/2016 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea del Menor de Serveis Socials, ha représ l’organització d’activitats de temps lliure per treballar en la integració de menors del barri de La Coma, una iniciativa emmarcada en el projecte municipal d’intervenció en famílies en risc d’exclusió social.

Mitjançant aquestes activitats psico-soci-educatives amb menors, el consistori no només aconsegueix intervenir en aquest col·lectiu ajudant-li en la seva integració sinó que a més fa partícips d’aquest procés a les seves famílies”, ha explicat el regidor de Protecció a les Persones, Ocupació i Participació Ciutadana, Julio Fernández qui ha indicat a més que “l’objectiu fonamental és procurar que els menors estiguen sempre entretinguts aquest estiu mitjançant la realització d’aquestes accions educatives i d’entreteniment”.

Respecte a les activitats a l’aire lliure programades, el regidor s’ha referit al Campus de Futbol, una iniciativa que, en col·laboració amb l’Associació Esportiva de Futbol Cases Verds, l’Ajuntament de Paterna està duent a terme aquesta mateixa setmana i en la qual participen 35 nens.

Així mateix, Julio Fernández també ha anunciat que al mes d’agost hi ha programades dues acampades, una conjuntament amb el Grup Scout “Amanecer” La Coma, de l’1 al 10 d’agost a Oriola del Tremedal i una altra 8 al 12 d’agost en l’alberg del pantà de Benaixeve, on s’han programat diferents activitats com canoa, tirolina, tir amb arc o orientació a la muntanya. A més, la setmana del 19 al 23 de setembre també hi ha prevista una acampada de convivència en el Càmping de Denia en col·laboració amb l’associació Diagrama.

Aquests dies de convivència serviran perquè 10 menors d’entre 14 i 16 anys en situació de conflicte, i fins i tot alguns d’ells, complint mesures judicials siguen autosuficients i combinen aquest aprenentatge amb l’oci i l’entreteniment a l’aire lliure”, ha explicat Fernández.

L’objectiu és aconseguir que els nens i nenes que viuen una situació econòmica i familiar complicada aprofiten l’estiu realitzant en l’exterior activitats lúdiques i esportives i que a més de gaudir d’elles, els serveixen d’integració i d’aprenentatge”, ha conclòs el regidor.

tags

feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 2 =

imed hospitales
oceanografic aniversario
mas mislata