40 anys fent valors Caixa popular

Paterna, preparada i previnguda davant l’alerta per pluges

Paterna, preparada i previnguda davant l’alerta per pluges
16/12/2016 -

Davant el risc de pluges decretat per l’Agència Estatal de Meteorologia per a aquests dies, l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha convocat  una reunió de coordinació per activar i coordinar el protocol d’emergències del municipi.

En la trobada han participat la regidora de Seguretat i Infraestructures, Núria Campos, el Cap de la Policia Local, Rafael Mestre, el Cap de Protecció Civil de Paterna, Miguel Belda i els Caps de l’Àrea d’Infraestructures.

Amb la celebració d’aquesta reunió, l’Ajuntament de Paterna posa en alerta a tots els mitjans tècnics i humans necessaris per a garantir la normalitat del municipi davant les precipitacions que puguen caure al poble.

“El nostre objectiu és tenir preparats tots els recursos tècnics i humans de Paterna per actuar amb rapidesa i eficàcia en els punts inundables i resoldre les possibles incidències que puguen sorgir en el cas que es produïssen fortes pluges”, ha afirmat Sagredo que considera “la prevenció i la coordinació com a eixos fonamentals per minimitzar l’efecte de les pluges en la població paternera”.

Durant la reunió, tots els assistents han coincidit a destacar la bona resposta que han tingut les obres contra inundacions que s’han anat executant fins al moment i han assenyalat que “aquesta excel·lent capacitat de drenatge minimitza considerablement el risc d’inundacions en el municipi”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra