Paterna, preparada i previnguda davant l'alerta per pluges

Paterna, preparada i previnguda davant l'alerta per pluges

Davant el risc de pluges decretat per l’Agència Estatal de Meteorologia per a aquests dies, l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha convocat  una reunió de coordinació per activar i coordinar el protocol d’emergències del municipi.

En la trobada han participat la regidora de Seguretat i Infraestructures, Núria Campos, el Cap de la Policia Local, Rafael Mestre, el Cap de Protecció Civil de Paterna, Miguel Belda i els Caps de l’Àrea d’Infraestructures.

Amb la celebració d’aquesta reunió, l’Ajuntament de Paterna posa en alerta a tots els mitjans tècnics i humans necessaris per a garantir la normalitat del municipi davant les precipitacions que puguen caure al poble.

“El nostre objectiu és tenir preparats tots els recursos tècnics i humans de Paterna per actuar amb rapidesa i eficàcia en els punts inundables i resoldre les possibles incidències que puguen sorgir en el cas que es produïssen fortes pluges”, ha afirmat Sagredo que considera “la prevenció i la coordinació com a eixos fonamentals per minimitzar l’efecte de les pluges en la població paternera”.

Durant la reunió, tots els assistents han coincidit a destacar la bona resposta que han tingut les obres contra inundacions que s’han anat executant fins al moment i han assenyalat que “aquesta excel·lent capacitat de drenatge minimitza considerablement el risc d’inundacions en el municipi”.

tags

gva

plataforma per la lengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =