caixa popular

Paterna oferirà un servici públic de wifi per als ciutadans

Paterna oferirà un servici públic de wifi per als ciutadans
25/07/2017 -

L’Ajuntament de Paterna ha implementat PATERNAwifi, un servici perquè els veïns i veïnes puguen accedir de manera gratuïta a internet en emplaçaments públics exteriors com a places i jardins i centres municipals.

Així ho ha declarat la regidora de Tecnologies de la Informació, Eva Pérez, que ha explicat que “l’objectiu d’aquesta xarxa de Banda Ampla Sense fil, és dotar al municipi de diferents punts d’accés públic a internet potenciant l’ús de les TICS i impulsant el dret a la informació dels ciutadans”.

Per a això, a més de millorar la instal·lació wifi en els edificis que ja compten amb el servici, se sumaran a la xarxa la Casa de la Joventut, el Teatre Capri, l’edifici administratiu de l’Ajuntament i el d’Esport a Paterna, la Ciutat esportiva i els poliesportius de Valterna nord i la Canyada.

A més també s’instal·laran 5 zones wifi en emplaçaments públics exteriors com l’amfiteatre de la Cova Gran, la plaça del Poble i els parcs d’Alborgí, Gran Teatre i el Central.

La regidora Pérez hi ha assenyalat que la PATERNAwifi també permetrà als ciutadans tindre un accés a la informació municipal i als servicis de l’Administració Electrònica, “que comptaran amb un accés preferent des de la xarxa”.

Així mateix, es promocionaran les activitats de turisme i cultura del municipi i es possibilitarà que els ciutadans puguen accedir a les xarxes socials i buscadors, excloent qualsevol tipus d’activitat de descàrrega massiva de fitxers, contingut il·legal, ofensiu o discriminatori.

Finalment, Eva Pérez hi ha assenyalat que la implantació es desenrotllarà en quatre fases, sent les zones wifi internes d’edificis municipals les primeres a funcionar en el termini màxim de tres mesos.

Quant a les zones exteriors, el termini serà d’un any perquè la xarxa funcione a la seua màxima capacitat, però el servici començarà a funcionar en els pròxims mesos.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + catorze =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic