Paterna oferix classes de baptisme de busseig gratuïtes

Paterna oferix classes de baptisme de busseig gratuïtes

Els serveis esportius municipals han organitzat classes de baptisme de busseig gratuïtes en les piscines municipals de la Coma i Valterna Nord durant el mes de juliol.

El curs, que es durà a terme amb la col·laboració del club d’activitats subaquàtiques Al Fons de Paterna, està dirigit a tots els veïns i veïnes, majors de 10 anys, que vulguen iniciar-se en el busseig amb botella.

Tal com hi ha assenyalat el regidor d’esports José Manuel Mora, “es tracta d’una activitat que té molt bona acollida per part dels ciutadans i per això volíem portar-la a cap també en les piscines d’estiu”.

Els cursos que tindran lloc el dia 15 de juliol en la piscina descoberta del poliesportiu de Valterna Nord, i el 22 en la piscina d’estiu de la Coma, començaran a les 19 hores i tindran una duració de dues hores i mitja.

Durant la classe, un professor guiarà els participants en el ritu d’iniciació al busseig, que aprendran a usar i manejar l’equip, respirar davall l’aigua així com les regles de seguretat que cal tindre en compte quan es practica el busseig.

Els interessats a inscriure’s hauran de fer-ho en les instal·lacions en què es realitzarà el curs amb almenys una setmana d’antelació a la realització d’aquest.

Finalment, el regidor Mora ha explicat que “les classes són gratuïtes i les places s’assignaran en orde d’inscripció fins a completar l’aforament de màxim 12 persones per activitat.”

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 1 =