Paterna organitza una nova jornada de formació per a obtindre el carnet CRE

Paterna organitza una nova jornada de formació per a obtindre el carnet CRE
25/01/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea de Promoció i Dinamització Municipal ha convocat una jornada de formació per a obtenir l’acreditació de Consumidors Reconeguts com a Experts (CRE), necessària per a poder emprar artefactes pirotècnics durant les pròximes Falles.

El curs, exigit també per a poder ser tirador en la famosa Cordà de Paterna, serà impartit amb la coordinació del Consell Sectorial de la Cordà, dissabte que ve 11 de febrer, des de la 8 del matí, en el saló del Teatre Capri.

Per a inscriure’t, els interessats tindran fins al pròxim dia 9 de febrer per a presentar per Registre d’Entrada la sol·licitud d’inscripció degudament omplida i firmada, acompanyada d’una fotocòpia del DNI. Les instàncies podran arreplegar-se en l’Ajuntament, Gran Teatre Antonio Ferrandis o descarregar-se en la web municipal www. paterna.es.

Durant el curs, els assistents rebran formació sobre la correcta ocupació dels articles pirotècnics, mesures de seguretat o procediments d’actuació en cas d’accident, així com nocions històriques sobre les manifestacions festives.

Finalment, en relació al curs dirigit als menors de 8 a 13 anys, aquest comptarà amb un programa adaptat a la seua edat i conforme amb els coneixements necessaris i exigits a la normativa.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra