40 anys fent valors Caixa popular

Paterna obté el certificat d’energia verd per usar electricitat 100% renovable

Paterna obté el certificat d’energia verd per usar electricitat 100% renovable
15/09/2016 -

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo va rebre ahir de mans del director territorial de Gas Natural Comercializadora, Íñigo Iza el certificat d’energia 100% renovable, un document que garanteix que el consistori utilitza energia neta procedent de fonts renovables en l’enllumenat públic de tot el terme municipal.

I és que des que, al juliol del 2015, Paterna acabarà la renovació de tot el seu enllumenat públic, el municipi ha substituït al voltant de 14.000 punts de llum, entre llums i lluminàries i s’ha convertit en una de les localitats valencianes més eficients i sostenibles des del punt de vista energètic, passant d’un consum de 10.000 Kwh/any als 3.500 Kwh/any, amb un estalvi del 70% d’energia anual.

Durant la trobada, que va tindre lloc a l’Ajuntament i en el qual també han estat presents la regidora d’Infraestructures, Núria Campos i el tècnic municipal responsable de l’Àrea de Serveis i Xarxes del consistori, l’Alcalde ha manifestat la seua satisfacció per “l’obtenció d’un certificat que avala el compromís del consistori i del municipi amb les energies netes, l’estalvi energètic i el desenvolupament sostenible”.

Així mateix, el nou sistema de gestió energètica incorpora un sistema de telegestió amb lectura en temps real del funcionament de l’enllumenat, que aporta dades a tots els centres de comandament i que permet actuar sobre les hores d’apagat i encés de la instal·lació. A més, també ofereix l’opció de generar informes amb dades de consum, estalvi, gràfics, etc. i s’han substituït nou centres de comandament.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra