L'IES Doctor Peset Aleixandre de Paterna organitza una jornada de donació de sang

L'IES Doctor Peset Aleixandre de Paterna organitza una jornada de donació de sang

Dimecres que ve 24 de maig, l’IES Doctor Peset Aleixandre de Paterna acollirà una jornada extraordinària de donació de sang organitzada pels alumnes i alumnes de 2n i 3r de l’ESO del centre en col·laboració amb el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Paterna.

La jornada d’extracció, que es desenrotllarà de les 16.30 a les 20.30 hores en les instal·lacions del centre educatiu, té com a objectiu augmentar les reserves de sang alhora que es promou la donació de sang voluntària.

En eixe sentit, el regidor de Protecció a les Persones i Participació Ciutadana, Julio Fernández, ha destacat la importància d’aquest tipus d’iniciatives, “donar una xicoteta dosi de la nostra sang és tan sols un xicotet gest solidari i generós que pot ajudar a salvar fins a tres vides”.

També ha volgut agrair l’esforç dels jóvens estudiants, que a més de promoure la jornada de donació de sang, s’han encarregat d’elaborar la imatge de la campanya.

Finalment, el regidor ha volgut animar a tots els paterners i paterneres a participar en aquesta jornada extraordinària i ha recordat que “en Paterna compta amb punts de donació de sang mensuals en el Centre de Salut d’El Clot i al Teatre Capri”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − quinze =