Paterna es porta a Fitur la Cordà en 360º

Paterna es porta a Fitur la Cordà en 360º
12/01/2017 -

L’Ajuntament de Paterna exhibirà en Fitur la seua última Cordà en 360º. Així ho ha desvetllat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche després d’assistir a la presentació del vídeo promocional de Fitur de la Diputació de València.

Gràcies a l’enregistrament amb una càmera especial i en un format de 360º, el públic que acudeix al stand de la província de València, podrà gaudir d’aquest espectacle pirotècnic inigualable a través d’unes ulleres de realitat virtual que permetrà als visitants veure la Cordà com si estigueren dins.

“D’aquesta manera, tots aquells que ho desitgen podran “ficar-se” en la Cordà celebrada el passat 28 d’agost en la qual 356 tiradors/es van disparar més de 70.000 coets en menys de 30 minuts”, ha explicat Periche, convençuda que els més de 1.000 quilos de pólvora entre femelletes i cohetons que es van disparar captivaran als assistents.

Periche ha destacat que “l’Ajuntament va aprofitar la seua presència en Fitur per portar el nom de Paterna per tot el món i difondre l’espectacularitat i singularitat de la Cordà com a festa única i inigualable i cada any més segura”.

Així mateix, la regidora ha assenyalat que “l’oportunitat de viure de manera simulada aquesta experiència permetrà a més d’un entendre la passió, el respecte i el lliurament dels tiradors a aquest acte que, any rere any, engrandeixen les festes de Paterna i la història del nostre poble, enforteix els senyals d’identitat paterneres i que, en poc temps pot obtenir la declaració de Festa d’Interés Turístic Nacional”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra