caixa popular

Paterna culmina la reforma del Parc de Gran Teatre i ultima la remodelació del dels Horts

Paterna culmina la reforma del Parc de Gran Teatre i ultima la remodelació del dels Horts
13/01/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, ha finalitzat la reforma del parc infantil del Gran Teatre i està ultimant els treballs de remodelació del Parc dels Horts.

Així ho ha anunciat la regidora d’Infraestructures, Núria Campos, qui ha recordat que les dues actuacions s’emmarquen en el servei de manteniment i equipament dels parcs infantils de Paterna que l’Executiu de Sagredo va posar en marxa el passat mes de maig per garantir la seguretat, conservació, reparació i certificació de totes i cadascuna de les 70 àrees infantils del municipi.

Tal com explica Campos, al Parc del Gran Teatre s’ha instal·lat un element de joc fix combinat amb disseny de formiga, tal com van triar els veïns i veïnes de Paterna mitjançant votació, que s’ha acompanyat d’un tobogan nou, un moll de dos seients i un balancí adaptat per a minusvàlids que substituiran al balancí de dues places i un gronxador de dos seients i un moll triple. A més, s’ha canviat el sòl de rajoles de cautxú per paviment de cautxú continu.

En el cas del Parc dels Horts, en el qual també s’ha col·locat paviment continu de cautxú per absorbir l’impacte dels nens en cas de caigudes, s’ha instal·lat un element de joc combinat i permanent en forma de castell, també seleccionat pels veïns mitjançant votació, acompanyat d’un moll doble, un moll senzill i un balancí adaptat per a minusvàlids.

A més, la regidora ha assenyalat que tots els elements de jocs retirats, sempre que estiguen en condicions de ser reutilitzats i no hagen esgotat la seua vida útil, s’emmagatzemen per poder ser recol·locats en altres llocs del municipi.

Finalment, Núria Campos ha recordat que a més del redisseny d’aquests nous parcs, el consistori té projectada la substitució del sòl de rajoles de cautxú de totes les àrees infantils, que es canviarà per paviment continu de cautxú, més segur, més resistent i més durador.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =

festes santa anna albal 2018
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou