Paterna crearà una brigada exclusiva de Vies Públiques

Paterna crearà una brigada exclusiva de Vies Públiques
26/01/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa pública GESPA, va a crear una Brigada exclusiva de Via Pública per garantir el bon estat i el correcte manteniment de tots els carrers i espais públics del municipi així com la seguretat de tots els veïns i veïnes.

Així ho ha anunciat la regidora d’Infraestructures, Núria Campos, qui ha indicat a més que “aquest nou equip de treball s’encarregarà d’atendre i executar històriques reclamacions ciutadanes relacionades amb la via pública, algunes d’elles de fa una dècada, a causa de la mala gestió de l’anterior equip de govern del PP”.

“És una responsabilitat d’aquest Executiu el garantir la seguretat de tots els nostres veïns i veïnes”, ha afirmat Campos, en referència a la gran quantitat de caigudes i de denúncies presentades pels veïns durant aquests anys pel mal estat del paviment de calçades i voreres.

Referent a això, la regidora ha assenyalat que “amb aquesta brigada de suport l’Ajuntament no només busca optimitzar l’estat i la conservació de totes les zones municipals, sinó també ser més àgil i efectiu en l’atenció i resolució de les incidències que puguin donar-se en elles”.

Núria Campos ha explicat que “aquesta nova Brigada de Via Pública disposarà de 25 efectius i comptarà amb els vehicles, la maquinària i el material necessari per esmenar i posar a punt tots els espais urbans del municipi”, unes zones que – tal com ha recordat la regidora – “estem millorat des de l’actual Executiu a través del Programa de reasfaltado i reparació de voreres que estem duent a terme en tot el terme municipal mitjançant l’I i II Pla Transforma”.

Així mateix, la regidora ha indicat que per posar-la en marxa, el consistori ha duplicat la inversió en manteniment de vies i espais públics, passant dels 745.000€ de 2015 als 1.495.000€ de 2017, un augment del 103%.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra