40 anys fent valors Caixa popular

Paterna comptarà amb un sistema pioner en la gestió dels pressupostos participatius

Paterna comptarà amb un sistema pioner en la gestió dels pressupostos participatius
17/07/2016 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria de Sostenibilitat i Atenció a la Ciutadania, ha firmat un conveni de col·laboració amb l’empresa de servicis informàtics i noves tecnologies, Sernutec, per a la implantació d’una ferramenta digital que millore la gestió dels pressupostos participatius.

Per mitjà d’este sistema telemàtic denominat “E-PARTICIPA”, es pretén donar solució als problemes que es deriven de la implantació i gestió dels processos de participació emmarcats en els pressupostos participatius i les consultes ciutadanes.

La regidora de Sostenibilitat i Atenció a la Ciutadania, Eva Peréz, ha indicat que “esta nova ferramenta, permet concentrar tota la informació relativa a la participació ciutadana en una sola plataforma i a més oferix als ciutadans un canal de comunicació interactiu i bidireccional amb l’administració a través d’internet. En eixe sentit, la regidora ha explicat que “gracies a esta ferramenta els paterneros i paterneras, podran decidir amb el seu vot, de manera ràpida i eficaç, com volen que es gaste una part del pressupost municipal”.

Finalment, la regidora Eva Peréz, ha destacat que “la implementació d’esta ferramenta, no suposarà cap gasto a l’Ajuntament i millorarà de manera significativa la manera en què fins al moment s’han gestionat els pressupostos participatius, facilitant la participació dels veïns i veïnes de Paterna”.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra