Paterna celebra la 3ª edició de 'Cinema d'Estiu'

Paterna celebra la 3ª edició de 'Cinema d'Estiu'

L’Ajuntament de Paterna recupera per tercer any consecutiu el seu tradicional ‘Cinema d’Estiu’. Durant quatre caps de setmana del mes de juliol, els veïns i veïnes de Paterna podran gaudir d’una variada oferta de pel·lícules.

Les projeccions tindran lloc els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol, a partir de les 22.30 hores en L’Espai Cultural La Cova Gran. La pantalla gegant de l’amfiteatre projectarà títols nacionals i internacionals, incloent-hi en la seua oferta als més menuts.

Un any més, seran els mateixos veïns i veïnes els encarregats de votar les pel·lícules que es projectaran cada nit de dissabte. Ho faran a través del Facebook oficial de ViuPaterna i podran triar entre dues opcions, sent la més votada la que es projecte.

Tal com ha explicat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, ”aquesta iniciativa busca fer partícips als paterners i paterneres, els qui a través de Facebook podran escollir entre dos títols diferents emprant els botons de ”m’agrada” i ”m’encanta”, sent la pel·lícula més votada la que es projecte aqueixa setmana”.

Entre les pel·lícules que es proposaran, s’alternaran títols infantils com ‘Alvin y las ardillas’ o ‘Ice Age’. A través d’aquesta proposta, l’equip de govern cerca recuperar el tradicional cinema d’estiu de Paterna, que s’afig a l’àmplia oferta d’activitats lúdiques que l’Ajuntament proposa per a aquest estiu.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =