40 anys fent valors Caixa popular

Paterna àmplia les instal·lacions de la piscina municipal amb una cafeteria i dues sales multiusos

Paterna àmplia les instal·lacions de la piscina municipal amb una cafeteria i dues sales multiusos
19/09/2016 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Esports, està ampliant les instal·lacions de la piscina climatizada de la Ciutat Esportiva Municipal amb la creació de dues sales polivalents i la construcció d’una cafeteria a l’entrada.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo juntament amb el regidor d’Esports, José Manuel Mora i el responsable dels Serveis Esportius Municipals han visitat aquests treballs de millora en els quals l’Ajuntament invertirà més de 500.000 euros.

“Es tracta d’unes actuacions necessàries que responen a les demandes dels usuaris del complex esportiu i que, sens dubte, milloraran l’equipament d’aquest espai per oferir unes instal·lacions esportives municipals còmodes i funcionals”, ha afirmat Mora.

Respecte a les dues noves sales polivalents que es situaran en el recinte de la piscina climatizada, una estarà dedicada a activitats dirigides mentre que l’altra es reservarà per a fitness i musculación. A més, i coincidint amb aquests treballs, també s’està construint una cafeteria a l’entrada d’aquesta piscina, que era una reivindicació històrica de tots els usuaris, que donarà servei a tota la Ciutat Esportiva Municipal i que estarà acabada en un termini aproximat de dues setmanes.

Finalment, Mora ha recordat que aquestes millores que s’estan escometent ara a la Ciutat Esportiva Municipal s’uneixen a les quals l’equip de govern socialista ha realitzat en aquests últims mesos com són la substitució de la gespa artificial dels camps de futbol o la reparació i condicionament del parquet del pavelló.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra