Paterna adequa i pavimenta 2.840 metres de camins rurals del seu terme municipal

L’Ajuntament hi ha invertit en estes obres financerament sostenibles un total de 60.468.064 euros

15/06/2016 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, ha dut a terme un Projecte de Reposició de Camins Rurals en tot el terme municipal paterner per mitjà del que s’han reparat un total de 2.840 metres de camins i cunetes, sobretot, de zones d’horta. L’execució d’este pla, al que el consistori ha destinat una inversió de 60.468.064 euros, ha permés en el termini d’un mes, pavimentar i adequar el Camí dels Tarongers, el Camí dels Fons, el Camí de Corruscosa, el Camí de Santari.

Entre les actuacions realitzades també destaca l’asfaltat i millora del Camí junt amb el Molí del Batà i el Camí de Campanar, una connexió molt important perquè enllaça el municipi paterner amb la ciutat de València.

La a d’Infraestructures, Núria Campos ha explicat que “tots estos camins s’han omplit de llast compactada, sobre la qual s’ha estés una capa d’aglomerat asfàltic en calent de 6 cm d’espesor” i ha indicat que “los camins afectats estaven plens de clots i clots, amb un asfaltat totalment disgregat”.

 En este sentit, Campos ha destacat que “es tracta d’actuacions molt necessàries que, sens dubte, milloraran l’accessibilitat per les zones rurals del municipi i el trànsit de cara a la pròxima campanya d’arreplega de fruites i hortalisses”.

A més, s’han reposat cunetes diverses i repavimentat l’accés a parcel·les i l’entubat d’algunes séquies, de les que també s’han reforçat aquells murs que donen als camins.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra