El pas per a vianants i ciclistes des de la pasarel·la del Cuc de Llum al Grau ja està en servici

El pas per a vianants i ciclistes des de la pasarel·la del Cuc de Llum al Grau ja està en servici
30/01/2017 -

Els veïns de Natzaret i Moreres disposen d’un nou pas per a vianants i ciclistes que uneix el barri amb el Grau, segons ha anunciat el regidor de Desenvolupament Urbà i responsable de les obres d’urbanització en la ciutat, Vicent Sarrià.

L’itinerari arranca des de la zona enjardinada del Carrer Suís i transcorre per la Passarel·la Cuc de Llum, convenientment habilitada amb un pas d’aproximadament quatre metres d’ample. El recorregut, en arribar al circuit de la F1, continua per un vial paral·lel a l’antic llit fins a arribar al Cementeri del Grau, on s’han reorganitzat i reaprofitat les barreres del circuit per a permetre un corredor transitable i poder així connectar amb el carrer Eivissa. En el seu recorregut final, s’ha instal·lat també una tanca metàl·lica de protecció que impedeix el pas cap a les vies del ferrocarril i s’ha creat una plataforma de formigó per a permetre un ús en condicions de seguretat.

Amb aquesta actuació es garanteix un accés segur a establiments, equipaments, col·legis i instituts de la zona, reutilitzant infraestructures que estaven abandonades.

La passarel·la ha suposat un maldecap i una despesa de manteniment excessiu durant anys. Quedava totalment aïllada en un lloc intransitable, sense comunicar-se amb cap part i amb constants actes de vandalisme.

La Delegació de Desenvolupament Urbà, per a evitar riscos innecessaris, ha decidit desmantellar la poca fusta que quedava i els sostres de cristall de la passarel·la, que estaven totalment destrossats, per la qual cosa podien caure i causar danys físics a les persones.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra