40 anys fent valors Caixa popular

Llum verda al projecte modificat del Parc Lineal de Benimàmet

Llum verda al projecte modificat del Parc Lineal de Benimàmet
26/05/2017 -

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí el projecte “modificat” del Parc Lineal de Benimàmet, “una tramitació molt esperada per tota la ciutat i, sobretot, per tot el veïnat de Benimàmet, als quals vull expressar abans de res el meu agraïment per tota la seua col·laboració i la seua paciència”, ha manifestat aquest matí el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

“Ha sigut una tramitació llarga i bastant complicada, perquè calia canviar moltes coses sobrevingudes després que es fera la licitació del projecte l’any passat i, inclús, després que hagueren començat les obres”. Com es recordarà, el projecte inicial preveia l’existència d’una llosa que discorria sobre el traçat subterrani del metro. Sobre aquesta llosa, el projecte inicial hi havia disposat diferents espècies arbòries amb la secció de reg corresponent, però precisament a causa d’aquest disseny Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, FGV, no va emetre informe favorable del projecte, atés que les arrels dels arbres i el reg podien causar danys en les infraestructures del metro.

Així les coses, i ja que el projecte presentat pel govern anterior no comptava amb l’autorització de FGV, des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible es va procedir a l’elaboració d’un projecte modificat que salvara aquestes incompatibilitats. El regidor Giuseppe Grezzi ha agraït l’esforç i la professionalitat del personal tècnic municipal dels diversos servicis participants en l’elaboració dels informes: Projectes, Servicis Jurídics, Oficina Econòmica, Contractació i Mobilitat, entre altres.

El resultat és una modificació del projecte, que inclou la preservació de la llosa sense riscos i la redistribució de les espècies arbòries, la qual cosa implica un increment del pressupost del 6,72%. No obstant això, el delegat ha destacat el treball dels tècnics de la Regidoria de Mobilitat, que ha permés que la modificació haja quedat per davall dels marges que faculta la llei (es permet un increment del pressupost inicial fins al 10%). Així mateix, el termini d’execució també s’amplia dels 8 mesos inicials als 11, “encara que en realitat seran 7 mesos més a partir del reinici de les obres”, ha matisat el regidor Grezzi, “ja que en el moment de la paralització ja portàvem 4 mesos d’obra”.

Una vegada que la Junta de Govern Local ha aprovat hui el nou projecte, la setmana que ve es firmarà un nou contracte amb la mateixa empresa adjudicatària de les obres. Des del Servici de Mobilitat s’està ja treballant amb la direcció d’obres de l’empresa, “de manera que en ser efectiva la firma del contracte comencen els treballs”, ha assegurat el regidor.

tags

gestion de talento

Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

thirteen + 9 =

toalletes
neteja viaria
navidad 2017
diputacion de valencia navidad 2017
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
fireta de nadal quart de poblet
bon nadal rafelbunyol